De resultatenverwerking voor de wedstrijden op de baan en voor de veldlopen gebeurt met het programma WV11 van de firma Time Tronics.

Programma

Het programma kan je hier downloaden (linkerkolom : WV11a software).
Een eerste vereiste voor een goede werking is dat de computer op decimale punt staat voor het programma opgestart wordt. Indien dit niet het geval is komt er een foutmelding en kan je het programma niet opstarten.
Opgelet: Bij de opstart van een meeting of veldloop vul je EERST de datum van de wedstrijd in, en daarna kan je het startnummersbestand invoeren. Het startnummersbestand gebruik je best in hoofdletters.

handleiding WV11

Proefspecificaties

Je kan de file hier downloaden. Bij het inlezen van de proeven wordt de vorige versie overschreven. Je dient ze dus niet eerst te verwijderen. Deze file vervangt de file die vroeger bij het downloaden van het programma zat. Heb je hier bemerkingen bij of ontdek je nog ontbrekende proeven, laat het dan aan zeker weten (nicole@atletiek.be).

Startnummerbestanden

VAL-txt file 2019 :  zie Alabus -> openbare bijlages -> ledenexport !

LBFA-txt file 2019: download hier
Opgelet! Dit startnummersbestand bevat GEEN benjamins jongens van de LBFA gezien deze reeks nummers ook gebruikt wordt bij de VAL. Als een organisatie veel bejamins van de LBFA aan de start verwacht dan kan je hier het aangepaste bestand van de benjamins / LBFA downloaden. De werkwijze is dezelfde als met de 10000 nummers (handleiding inlezen startnummers BEN LBFA).

Opmaak van de resultaten van de MEERKAMPEN voor de jeugd (BEN-PUP-MIN)

Puntentabellen voor jeugdmeerkampen
80m horden cadetten meisjes
100m horden cadetten jongens
800m cadetten jongens
formules 150mH en 600m BEN-PUP-MIN

Opmaak van de resultaten van de MEERKAMPEN voor de masters (met gebruik van de age factors)

gebruiksklare excelfile: mannen en vrouwen

 

Meer info kan men bekomen bij Nicole Poels

Nieuws