Webshop

Samen met Fedasil organiseert de Vlaamse Atletiekliga in het kader van het project Run Free een bewegingschallenge. Het doel is om bewoners uit opvangcentra aan te zetten om samen te sporten en zo de drempel tot sportbeoefening te verlagen.

Samen wandelen of lopen we de afstand van Brussel tot de evenaar (5655 km!). Dat zullen we doen in een periode van 2 weken tijd (1 tot 15 maart 2021). Iedereen kan z’n steentje bijdragen!

De technische ondersteuning en registratie gebeurt via de app STRAVA. Iedereen kan zich vooraf aansluiten bij de club ‘Fedasil’ op STRAVA en zo kilometers registreren, die rechtstreeks meetellen bij het eindtotaal. Deelnemers die zelf geen smartphone hebben of niet met deze app kunnen lopen, zullen hun kilometers ook kunnen noteren op een scorebord in het opvangcentrum waar ze verblijven. Deze afstanden worden dan later manueel toegevoegd.
 
Het doel is dus om SAMEN dit uitdagende doel waar te maken!

Dit is een gezamenlijk initiatief van Fedasil en de Vlaamse Atletiekliga in het kader van het Run Free project.
Run Free project https://www.atletiek.be/nieuws/run-free, een project waarin lopen een weg vormt om sociale inclusie voor nieuwkomers te bevorderen.)

Het ideale moment om je Strava kilometers te doen tellen is alvast tijdens de 2de Trail van de Belgian Brewer Trails: de  Kwaremont Trail. In Ronse, de koningin van de Vlaamse Ardennen,  staan drie smakelijke looproutes op je te wachten!
Haal de kopman in jezelf naar boven. Van een gezellige loop tot een noeste Kwaremont beklimming. Jij kan jezelf bewijzen tijdens jouw #kwaremoment. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk.

 Schrijf nu in voor deze karaktervolle & pittige tocht!

🏁 Afstanden: 8 km | 14 km | 19 km    📍 Locatie: Ronse
Timing: 09u00 - 16u00                        📅 Data: 26/02 - 28/02 | 03/03 | 06/03 - 07/03 | 14/03
Op deze data en tussen dit tijdslot kan je inschrijven binnen een slot naar jouw keuze.
Into this? Schrijf je nu in via https://belgianbrewertrails.be/kwaremont-trail.

Ga nu de uitdaging aan en gebruik als lid van de Vlaamse Atletiek Liga 10% korting bij je inschrijving met volgende codes:
VAL_No Pain No Grain_8KM
VAL_No Pain No Grain_14KM
VAL_No Pain No Grain_19KM

Auteur: Paula Vanhoovels
Publicatiedatum: 19/02/2021