Webshop

Daag jezelf sportief uit om coronaproof diverse trails te ontdekken tijdens de Belgian Brewer Trails. Op een parcours van 5 of 10 km ga je op jouw tempo de challenge aan met vrienden, collega’s of misschien zelfs jouw schoonmoeder. Op het einde geniet je van een welverdiend biertje aangeboden door de Belgian Brewer Trails. Bovendien krijg je als lid van de Vlaamse Atletiekliga 10% korting.

No pain, no grain! Had jij ook moeite om fysiek en mentaal gezond te blijven de afgelopen weken en maanden? Belgian Brewer Trails stimuleert je om de positieve drive terug te vinden. Omdat samenkomen met grote groepen momenteel onmogelijk is, zorgt het concept van Belgian Brewer Trails voor een veilige, individuele aanpak zonder aan ervaring in te boeten. Belgian Brewer Trails brouwde een recept van sport & genieten met een volledig Covid-proof aanpak waarbij deelnemers geen groter fysiek risico lopen dan de sporadische lopers in een park.

Wat kan je verwachten van de trail? 

De eerste trail start aan de ingang van brouwerij Huyghe in Melle. Na een korte inleiding duik je het platteland in. De hoogtemeters worden beperkt in deze trail, maar laat jezelf niet verrassen door de korte bochtjes en boerengrond die het je niet makkelijk zullen maken.

De Delirium Trail kan gelopen worden op 12 verschillende dagen:

  • Donderdag 14/01 t.e.m. Zondag 17/01
  • Donderdag 21/01 t.e.m. Zondag 24/01
  • Donderdag 28/01 t.e.m. Zondag 31/01

Elke dag worden er 6 tijdsloten van één uur voorzien waarin telkens 60 deelnemers kunnen starten. Dit is telkens tussen 9u00 en 15u00. Let op! De aankomstmat wordt afgesloten om 16u30. Hou hier rekening bij het vastleggen van je tijdslot. Last but not least, je geniet bij aankomst van een lekker biertje. 

Op belgianbrewertrails.be vind je ook alle komende trails terug. 

Kortingscodes voor leden

Als lid van de Vlaamse Atletiekliga krijg je 10% korting bij inschrijving voor de Delirium Trail in Melle. Wanneer je jouw inschrijving wil afrekenen kan je de code invullen bij de Voucher Code en dan wordt jouw winkelmandje aangepast met 1 ticket -10%. Je kan tickets boeken voor 4 personen (inclusief zichzelf) tegelijkertijd, maar per boeking kan slechts 1 code worden verwerkt. Als je meerdere leden van Vlaamse Atletiekliga wil inschrijven, doe je dat best apart zodat elk lid de code kan ingeven om gebruik te maken van de korting.

Afhankelijk van de afstand waarvoor je kiest, moet je een andere code ingeven. Als je kiest voor een trail van 5 km, gebruik je de eerste code. Ga je voor een trail van 10 km? Gebruik dan de tweede kortingscode.

  • VAL_No Pain No Grain_5KM
  • VAL_No Pain No Grain_10KM

Als lid van de Vlaamse Atletiekliga ben je elk jaar verzekerd tegen sportongevallen waardoor de codes enkel geldig zijn op tickets zonder verzekering! Misbruik van deze code door niet leden resulteert in onverzekerde deelname.

Zin in? Schrijf je nu in via belgianbrewertrails.be

Auteur: Secretariaat Vlaamse Atletiekliga
Publicatiedatum: 29/12/2020
Locatie: Brussel